Vigyázó szemetek Phjongcshangra vessétek!

A phjongcshangi téli olimpián eddigi pontszerzéseink helyszíne a Gangneung Aréna volt, itt versenyeznek ugyanis rövidpályás gyorskorcsolyázóink. Ma is itt negyeddöntőzik (és…) Keszler Andrea, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor, és az A-döntőben áll rajthoz a magyar váltó. Meglesz az érem? Szurkoljatok!

A short track versenyzőinknek hála már 6 pontunk van a phjongcshangi téli olimpián (Jászapáti Petra 6. – 1500 m, Liu Shaolin Sándor 5. – 1500 m, a magyar női váltó 4. – 3000 m). Ma gyarapíthatjuk a pontjaink számát, sőt, reményeink szerint érmet is szerezhetünk.

A rövidpályás gyorskorcsolyázók (magyar idő szerint) 11-kor kezdenek, a férfi 500 méter negyeddöntőivel. Liu Shaolin Sándor az 1., Liu Shaoang a 4. futamban áll rajthoz.

Keszler Andreát az 1000 m negyeddöntőjében láthatjuk. 11.14-kor indulnak a futamok, Andrea a 4. futamban érdekelt.

A magyar férfi váltó (5000 m) már az A-döntőben van, tehát csak egy ellenfelet kell megelőznie az éremhez! 12.50-kor előbb a B-, majd az A-döntőre kerül sor.

Szurkoljatok!

Fotó: Derencsényi István / MOKSZ

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!