X. Látássérült Farsang Teke Kupa

Sikeres volt a X. Látássérült Farsang Teke Kupa! Az eseménynek Kazincbarcika adott otthont. A tornán a magyarokon kívül románok, csehek és szlovákok indultak – tudtuk meg a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség főtitkárától.

Bátor Gábor elmondta, a szövetségnek fontos ez a rendezvény.

„Külön öröm, hogy szlovák, cseh és román tekéseket is vendégül láthatott Kazincbarcika. Magyarországról Budapest, Komló, Debrecen és Miskolc indított csapatot. A szövetségünk fontosnak tartja azt, hogy segítsük azok sportolását is, akik valamilyen fogyatékossággal élnek. A versenyt a BorsodChem Zrt. Szabadidős Teke Baráti Kör és a MATESZ látássérült Teke Szakága szervezte. Köszönjük nekik, hogy létrejöhetett ez a színvonalas esemény.” – mondta a Sportágválasztó Magazinnak Bátor Gábor.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.