A hét sportja: Crokinole

Annak, hogy ezt a közel 150 éves, kanadai eredetű játékot, mint a hét sportját ajánljuk, több oka van. A legfontosabb, hogy a hétvégén kerül sor az első Európa-bajnokságra, ráadásul Budapesten! Érdemes kimenni szurkolni, a crokinole nagyon népszerű volt a Téli Sportágválasztón is.

Aki ott volt a IV. Téli Sportágválasztón, láthatta, hogy szinte folyamatosan „teltház” volt a crokinole-asztaloknál. A Magyarországon nagyjából öt éve megjelent, asztali curlingnek is nevezett játékra a tengerentúlon már régóta sportként is tekintenek, világbajnokságot is rendeznek.

A hazai crokinole-élet is gyorsan fejlődésnek indult, megalakult a Magyar Crokinole Szövetség, kiépült a magyar bajnokság, elindult a minőségi táblák gyártása, és 2018-ra olyan szintre jutottunk, hogy Magyarország rendezheti a sportág első Európa-bajnokságát!

Az április 28–29. között zajló I. Crokinole Európa-bajnokságnak Budapest ad otthont, és érdemes kimenni szurkolni, ismerkedni a sportággal, hiszen 9 országból érkeznek résztvevők, nemzeti bajnokok, sztárversenyzők.

További információ a Magyar Crokinole Szövetség weboldalán, illetve az esemény Facebook-oldalán.

I. Crokinole Európa-bajnokság

2018. április 28–29., Budapest
Tárogató Office Center
1021 Budapest, Tárogató u. 2–4.

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.