A lelkes fiatalok belecsaptak az életmódváltásba!

A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. a rendkívül sikeres Nagy Életmódválasztó programja után elindította a Nagy Életmódválasztó JUNIOR programját is.

Nagy volt az érdeklődés a programunk iránt, sok gyermek nyújtotta be pályázatát hozzánk.  A programra való jelentkezés lezárulta után szakértőink, Kozák Danuta hatszoros olimpiai bajnok, Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, Cseh László olimpiai ezüst és bronzérmesünk valamit a Träning funkcionális edzőterem trénerei, Zsirai Eszter és Zsirai Milán, valamint Szabó Nóra pszichológus gondosan elemezték a jelentkezők űrlapját és motivációs levelét. Végül 6 gyerek került be a Nagy Életmódválasztó Juniorba, mely január 24-én indult és 6 hónapon át fog tartani.

A résztvevőknek ingyenesen biztosítunk edzőt, edzőtermet, pszichológust, dietetikai és életviteli tanácsadást, gyógytornászt, laborvizsgálatokat, valamint sportrendezvényeken való részvételt.

Célunk, hogy kicsattanóan egészséges, és aktív gyerekeket engedjünk ki a szárnyaink alól.

Szeretnénk, ha a gyerekek a program végére sportosak, erősek és egészségesek lennének. Szeretnénk fejleszteni a csemeték készségeit a labda- és csapatjátékokban.

Szeretnénk időben rászoktatni őket az egészséges táplálkozásra, hogy később természetes legyen számukra.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.