A 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra a Nagy Sportágválasztó résztvevői 50%-os kedvezménnyel juthatnak be!

Tudtad, hogy augusztus 19. és 27. között Budapesten rendezik a világ idei legnagyobb sporteseményét? A 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra a világ minden tájáról érkeznek szuperhősök, hogy ámulatba ejtsék a közönséget teljesítményükkel! Neked is ott helyed a lelátón! Ismerd meg a vb-t és az atlétikát a Nagy Sportágválasztón, mozogj, sportolj, válj te is szuperhőssé, és gyere féláron az atlétikai vb-re!

Mit kell ehhez tenned?

Keresd a Nagy Sportágválasztón az atlétikai világbajnokság standját, ahol sportos aktivitásokkal várunk. Próbáld ki mindet, gyűjtsd összes a pecséteket, csatlakozz a vb szurkolói klubjához és máris tiéd az 50%-os kedvezmény a világbajnokság belépőjegyeinek árából.  A szórólapon található kóddal, ezzel tudod majd igazolni a https://hetkoznapihos.hu/ oldalon egy gyors regisztráció után, hogy teljesítetted a feladatokat, és megkapod a kedvezménykupont, amivel jegyet tudsz venni a VB-re.

Pörgess a szerencsekerékkel is és további ajándékokat nyerhetsz!

Ne szalaszd el a lehetőséget, éld át az atlétika legnagyobb szuperhőseinek felejthetetlen csatáját augusztusban a Nemzeti Atlétikai Központban!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!