AC/DC-vel kezdünk

Újabb tizenéves olimpikonunk kezdi meg szereplését a phjoncshangi téli olimpián. A 19 éves Tóth Ivett szerdán egy AC/DC-egyvelegre összerakott rövidprogramot, pénteken pedig egy Carmen-kűrt mutat be.

A 19 éves Tóth Ivett élete első olimpiáján vesz részt. Nem volt túl egyszerű a helyzete, hiszen korábban sérülés is hátráltatta, így még az is felmerült, hogy az általa az országnak szerzett kvótával másik versenyző megy ki helyette Phjongcshangba. Végül a moszkvai Eb-n – bár a korábbi sérülés miatt még mindig nem volt csúcsformában – eldőlt, hogy ő képviseli a magyar színeket műkorcsolyában.

AC/DC-egyvelegre összerakott rövidprogrammak, illetve egy újszerű felfogásban előadott Carmen-kűrrel készül.

„Mindkettőt szeretem, mindkettőt másért. Az AC/DC zenéjére stílusából adódóan könnyebb ellazulni, a Carmenben viszont egy komolyabb karakter bőrébe kell bújnom, egy olyan nőt kell előadnom, aki nem adja könnyen, inkább kelletti magát. Meg kell hozzá tanulnom csajosabbnak lenni, ez is fontos része a nagy egésznek”

Szurkolunk. 🙂 

Forrás: Magyar Korcsolyázó Szövetség

A nyitóképen Tóth Ivett, a hétfői edzésen, a téli olimpia helyszínén. (Fotó: Derencsényi István / MOKSZ)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!