Majoros Bence nyerte meg az U21-es férfiak versenyét a szlovéniai Otocecben zajló asztalitenisz Challenge World Tour-tornán. A nyílt versenyben a nyolcaddöntő jelentette számára a végállomást, akár csak Pergel Szandrának a hölgyek között.

Majoros Bence az U21-es versenyben szerdán (április 4-én) öt mérkőzést játszott és nyert meg, majd következett csütörtökön az elődöntőben egy sima 3:0 a dán Anders Lind ellen (aki egyébként Majoros párostársa), és jöhetett a döntő, a negyedik helyen kiemelt román Cristian Pleteával. Szoros szetteket játszottak, az idegek harcát Majoros bírta jobban, ezzel megszerezte az első aranyérmét World Tour-versenyen.

2018 ITTF Challenge, Slovenia Open

U21 FÉRFI EGYES

ELŐDÖNTŐ

  • Majoros–Lind (dán) 3:0 (8, 2, 6)

DÖNTŐ

  • Majoros–Pletea (román) 3:1 (9, –9, 10, 9)

Forrás: Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.