Idén lesz Nagy Sportágválasztó, a járványhelyzet okozta ínséges időkön túljutva meg tudjuk rendezni az eseményt. Időpont: 2021. szeptember 10-11, helyszín: Merkapt Sportközpont a Maglódi úton. Tovább jó hír: nemrég ért véget az olimpia, biztosan sok klasszis csatlakozik majd hozzánk.

Az első sportágválasztón 20 sportág mutatkozott be és körülbelül háromszázan jöttek el a sportos családi napnak szánt eseményre. Azóta kinőtte magát, országszerte megrendezésre kerül a Sportágválasztó, van nyári és téli változata, plusz a Nagy Hangszerválasztó is megszületett azóta.

Idén különösen nagy figyelmet kap majd az esemény, hiszen nemrég ért véget az olimpia sok csodaszép magyar sikerrel, ha letelt a nyári pihenőidő, elkezdjük egyeztetni népszerű olimpikonjainkkal a részvételt, már alig várjuk, hogy találkozhassatok velük.

Így volt ez a legutóbbi olimpia évében is, akkor Szász Emese olimpiai bajnok vívó is segédkezett a rendezvényen, sőt, elárulta, hogy nem az volt az első sportágválasztója:

– Voltam már korábban is Nagy Sportágválasztón, fantasztikus volt látni a gyerekek lelkesedését és érdeklődését. Remélem, sok vívó kerül majd ki közülük – mondta akkor Emese.

A mostani olimpián is volt vívóarany (Szilágyi Áron), ezüst (Siklósi Gergely) és bronz (kardcsapat) is, de természetesen nem csak vívásban gondolkozunk, amikor az olimpikonokkal egyeztetünk.

A lényeg: ne feledjétek, hogy lesz sportágválasztó, pénteken az iskolákat várjuk, szombaton a családokat, regisztrálni pedig itt tudtok: https://sportagvalaszto.hu/nagy-sportagvalaszto/

 

(Fotó: olimpia.hu/Róth Tamás)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.