Babos Tímea világelső

Babos Tímea az elmúlt évek legjobb magyar női teniszezője, újra és újra kiváló eredményekkel örvendeztette meg a szurkolókat, egyúttal egyre előrébb kerülve a világranglistán. Hétfőtől (2018. július 16.) pedig vezeti majd a világranglistát párosban, ezzel ő a magyar tenisz első felnőtt világelsője!

A wimbledoni Grand Slam-verseny előtt Babos Tímea 3. volt a WTA világranglistáján. A tavalyi győztes párosból Jelena Vesznyina sérülés miatt nem indult, Jekatyerina Makarova pedig korán búcsúzott idén Wimbledonban. Miután a korábbi világelső Csan Latisa sem maradt versenyben, így már csak a cseh klasszis, Andrea Sestini Hlaváčková – a magyar teniszező tavalyi társa – kerülhetett volna a világranglista élére, ha megnyeri a füves pályás Grand Slam-tornát. Hétfőn viszont ő is kiesett, ezzel biztossá vált, hogy jövő hétfőtől Babos Tímea vezeti párosban a világranglistát!

A magyar játékos és a francia Kristina Mladenovics alkotta páros hétfőn két szettben verte a Kirsten Flipkens, Monica Niculescu belga-román párost és bejutott a negyeddöntőbe.

A nap híre viszont kétségtelenül az, hogy Babos Tímea vezeti majd párosban a világranglistát! Ezzel ő lesz a magyar teniszsport első felnőtt világelsője!

Gratulálunk!

Forrás: Magyar Tenisz Szövetség és Babos Tímea hivatalos oldala.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.