Íme, a 12 szerencsés kiválasztott!

Fogadjátok sok szeretettel 12 kiválasztott életmódváltónkat, akik vállalták, hogy 1 éven át, részt vesznek Nagy Életmódválasztó programunkban.

Mi ehhez minden támogatást megadunk Nekik: edzőt, coachot, laborvizsgálatokat és dietetikusokat, valamint gyógytornászt is biztosítunk.

Minden nyertesünk bemutatkozó kis videója megtalálható oldalunkon, a Résztvevőink fülön.

Ismerkedjetek velük, valamint csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.