Sejtelmes fények, sikolyok, lidércek, hajmeresztő zene és egy kis ijesztgetés – efféle horrorisztikus izgalmakban lesz részed, ha elindulsz november 3-án a hagyományos BBU Halloween Runon. A titokzatos kőbányai pincerendszerben megrendezett futam szervezői egyet biztosan megígérnek: nem fogsz unatkozni, így egyúttal a megszokott edzésrutinodat is feldobhatod.

A futást alapvetően nem jutna eszünkbe extrém sportnak nevezni – mégis tökéletesen beleillik majd ebbe a kategóriába november 3-án, a BBU Halloween Run napján. A kőbányai pincerendszerben megrendezett futam a testi mellett egy kis lelki edzettséget is igényel: a különleges, föld alatti futópályát ugyanis pár órára birtokba veszik a kísérteties és rejtélyes történések… De természetesen mindez csak játék, aminek egyetlen célja izgalmasabbá és szórakoztatóbbá tenni a futást.

Nemcsak a hátborzongató futóverseny, de a helyszín is igazi unikum: a pincerendszer történelmi múltja különösen érdekes. Több mint 180 éves, titkokkal teli hely, Kőbánya innen kapta beszédes nevét. Sok híres budapesti épület építéséhez nyerték ki éppen ebből a pincéből a mészkövet: ilyen a Lánchíd, az Akadémia, az Országház vagy az Andrássy úti paloták.

Maga az esemény nemcsak az extrém élmények, de a kilenc választható táv miatt is nagyon változatosnak ígérkezik. A felnőtt futóverseny mellett ovis, sulis és családi futamok is indulnak, amelyek a föld fölött zajlanak. A 4, a 7 és a 21 km-es felnőtt távon Ötpróba-pontok szerezhetők. Akik pedig futás helyett inkább sétálva fedeznék fel a sejtelmes pincerendszert, azt is megtehetik: a BBU Halloween Run napján túra is indul a helyszín bebarangolására.

Kalandorok és mindenre elszántak előnyben!

A BBU Halloween Runról minden fontos információt megtalálsz az esemény Facebook oldalán. Nevezni a BBU-nál lehet: október 16-ig early bird áron, vagy később teljes áron, október 26-ig.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.