Egyetemi világbajnoki cím

Weiler Virág, önmagát is meglepve győzött Finnországban, hihetetlenül szoros versenyben. A tájfutó Egyetemi Világbajnokságok történetében ez az első magyar aranyérem.

A finnországi Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságon, a rövidtáv terepe tulajdonképpen egy lakótelep volt, így a pályák sem voltak igazán komplexek, az útvonalválasztás kimerült néhány jobbos-balos kerülő közti választásban.

A nőknél fantasztikusan szoros csatát hozott a verseny, Weiler Virág és a svájci Martina Ruch között csak fél másodperc döntött. Ruch egy hajszállal gyorsabbnak tűnt a pályán, de Virág két-három helyen is jobb útvonalat választott nála, így végül megszerezte a világbajnoki címet. A harmadik helyre a lengyel Alexandra Hornik jött be.

A két nappal korábbi sprint váltó alapján tudtam, hogy fizikailag ott vagyok az élmezőnyben, ezért igyekeztem a minél hibátlanabb tájékozódásra koncentrálni. Az első hatba vártam magam, de arra nem gondoltam, hogy nyerhetek is. (Weiler Virág, világbajnok)

Forrás: Magyar Tájékozódási Futó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.