ELMARAD! – 26. Budapesti Nagy Sportágválasztó

A koronavírus terjedése és annak megállítása érdekében hozott kormányzati intézkedések, miszerint minden, 500 főnél nagyobb kültéri rendezvény megtartása nem engedélyezett, érinti a Budapesti Nagy Sportágválasztó május 22-23-ra meghirdetett rendezvényét is.

Mivel az intézkedések határozatlan ideig szólnak, és egyelőre nem látni, hogy milyen hosszú kimenetele lesz a járvány lefolyásának, nem tudjuk megtartani a rendezvényt.

Ez érzékenyen érint minket is, hiszen hónapok óta folynak az előkészületek, hogy ez alkalommal is minden lehetőséget megteremtsünk a látogatók részére, hogy megtalálják a nekik legjobban tetsző sportágat kortól függetlenül.

Ez sajnos most először a Sportágválasztó elindulása óta nem lehetséges, de most a legfontosabb az egészség és hogy összefogva minél gyorsabban megállítsuk a vírus terjedését, ehhez pedig, amit mindannyian megtehetünk, hogy amíg kell, otthon maradunk.

Reméljük, hogy minél hamarabb újra találkozhatunk rendezvényeinken, addig is készülünk az őszi Budapesti Nagy Sportágválasztóra, melynek időpontja 2020. szeptember 11-12.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk, találkozzunk szeptemberben!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.