ELMARAD! – 26. Budapesti Nagy Sportágválasztó

A koronavírus terjedése és annak megállítása érdekében hozott kormányzati intézkedések, miszerint minden, 500 főnél nagyobb kültéri rendezvény megtartása nem engedélyezett, érinti a Budapesti Nagy Sportágválasztó május 22-23-ra meghirdetett rendezvényét is.

Mivel az intézkedések határozatlan ideig szólnak, és egyelőre nem látni, hogy milyen hosszú kimenetele lesz a járvány lefolyásának, nem tudjuk megtartani a rendezvényt.

Ez érzékenyen érint minket is, hiszen hónapok óta folynak az előkészületek, hogy ez alkalommal is minden lehetőséget megteremtsünk a látogatók részére, hogy megtalálják a nekik legjobban tetsző sportágat kortól függetlenül.

Ez sajnos most először a Sportágválasztó elindulása óta nem lehetséges, de most a legfontosabb az egészség és hogy összefogva minél gyorsabban megállítsuk a vírus terjedését, ehhez pedig, amit mindannyian megtehetünk, hogy amíg kell, otthon maradunk.

Reméljük, hogy minél hamarabb újra találkozhatunk rendezvényeinken, addig is készülünk az őszi Budapesti Nagy Sportágválasztóra, melynek időpontja 2020. szeptember 11-12.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk, találkozzunk szeptemberben!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!