Élsportolóink jó játékot remélnek a válogatottól

A magyar labdarúgó-válogatott Szlovákiában megkezdi a 2020-as labdarúgó Eb-selejtezősorozatot. A cél az, hogy 2016 után a nemzeti csapat kijusson a kontinensbajnokságra.

A Sportágválasztó Magazin két vízilabdázót és egy öttusázót kérdezett meg a selejtezősorozat nyitómeccséről. A találkozónak Nagyszombat ad otthont, ahol Szlovákia Magyarország válogatottját fogadja. Földházi Zsófia világ- és Európa-bajnok öttusázónk 2-1-es magyar győzelmet vár a szlovákiai összecsapáson. Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója a szlovák-magyart 1-1-re tippeli, míg Gangl Edina, Európa-bajnok vízilabdázónk szerint a magyar válogatott 3-1-re nyer majd úgy, hogy Szalai Ádám fejel egy gólt.

Edzői pályafutása legfontosabb mérkőzésére készül egyébként Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az olasz szakember a Nagyszombatban sorra kerülő összecsapás helyszínén tartott sajtótájékoztatón újságírói kérdésre azt válaszolta: nem sokan adnak esélyt a magyar csapatnak, ugyanakkor a futballban az a szép, hogy bármi megtörténhet. Hozzátette, a válogatott szeptember és november között rövid idő alatt is sokat fejlődött.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.