Európa-bajnoki érmek kutyafogathajtásban

November 17–19. között Olaszországban rendezték a kutyafogathajtók Európa-bajnokságát. Több számban is születtek magyar érmek, aranynak is örülhettünk. A Köffer-család egy arany- és egy ezüstéremmel tért haza… Írunk még róluk, előzetesen annyit, hogy ők is ott lesznek a Téli Sportágválasztón!

Rögtön egy képmagyarázattal kezdenénk. Az ezüstérmes négyesfogathajtó Köffer Lajos ezúttal az edzőkocsin, amivel versenyeznek is, amikor nincs hó. Havas körülmények között természetesen szánt húznak a kutyák. És mielőtt bárki megnyugodna, hogy csak hómentes környezetben vagyunk partiban a „nagyokkal”, eláruljuk, hogy bizony havas eredményei is vannak a Köffer-családnak.

Ugyanis nemcsak a családfő, hanem az egész család kapcsolódik ezekhez a sportokhoz valamilyen formában. Mindkét gyerek versenyzik (Ákos ritkábban most már), az édesanyjuk pedig biztos háttér versenyek közben is.

Köffer Lajos kutyás futással, illetve biciklizéssel kezdte (azaz canicross és bikejöring), végül kikötött a négyes fogatnál. Ákos szintén futással indított, később ő is négyesfogatot hajtott. De volt kettesfogattal is versenyen.

Kitti is futott, de ő végül a kétkutyás rollernél (azaz a scooternél) kötött ki, és ebben a sportágban lett aranyérmes a novemberi Európa-bajnokságon.

Hamarosan hosszabb anyagot olvashattok a Sportágválasztó Magazin oldalán, mindenképpen be szeretnénk mutatni olvasóinknak a Köffer-családot. Nagyszerű emberek, kiváló sportolók, tényleg öröm volt velük beszélgetni.

Eredményeikhez ezúton is gratulálunk!

Januárban találkozhattok is velük a Téli Sportágválasztón!

Gyertek!

(A képen: Köffer Lajos a kutyafogathajtó Európa-bajnokságon. Forrás: az esemény Facebook-oldala)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.