Fantasztikus teniszgyőzelem

A tavalyi junior Ausztrál Openen diadalmaskodó Piros Zsombor (631.) az új-kaledóniai Noumea városának 75 000 dolláros ATP Challenger versenyén a selejtezőből kiharcolta a főtáblára jutást, ahol rögtön megkapta az 1. helyen kiemelt francia Julien Benneteaut (56.).

Az első Top100-as ellenfél ellen vívott meccsen a magyar fiatalnak kellett egy szett ahhoz, hogy felvegye a ritmust, de a másodikban egymás után négy gémet nyert, 7-5-re hozva a szettet. A harmadik tulajdonképpen sima lett, a tavalyi junior Ausztrál Open-győztes 3-6, 7-5, 6-1-re nyert.

Zsombor, saját bevallása szerint nem érkezett túl jó passzban a versenyre, betegeskedett is, ezért a selejtezőben az első meccse elég döcögős volt, de utána belelendül, és a főtáblán is egyre jobban játszott, bár csak 10% esélyt adott magának a Top100-as, első helyen kiemelt ellenféllel szemben.

Gratulálunk, és reméljük, hogy marad a jó forma a további fordulókra is.

Forrás: Magyar Tenisz Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.