Bizonyára észrevetted, hogy blogok jelentek meg a Sportágválasztó Magazin oldalán. Ezek középpontjában a sport, a mozgás, az egészséges életmód áll, természetesen az egészséges táplálkozást is ideértve. Ha ezek téged is foglalkoztatnak, mostantól rendszeresen találsz témába vágó olvasnivalót.

1. VikRun

Makai Viki ultrafutó blogja határozottan motiváló, ha a teljesítmény érdekel, vagy ha kacérkodsz a hosszútávfutással. De akkor is hasznos – és kifejezetten szórakoztató – olvasmány lehet, ha „hétköznapi” futóként egy-egy tanács jól jönne, hiszen Viki nem felejtette el, hogy valamikor neki is kihívás volt a 3 kilométeres táv.

Tovább a blogra →

2. Gyerekkel, aktívan

Talán a leginkább tájbaillő blog, hiszen sokféle sportágról szól (majd), amit a gyerekek kipróbáltak vagy kipróbálnak. Egy olyan családról, ahol természetes a szabadidő aktív eltöltése. Élménybeszámolók, tippek, változatos témák – tetszeni fog.

Tovább a blogra →

3. Kamaszkorr

A kamaszkor nagy változást hoz a gyerek és a szülő életében egyaránt. Más dolgok válnak fontossá a srácnak. De mit tegyünk, ha úgy érezzük, hogy az egészsége láthatja kárát? Hiszen a mozgás hiánya hamar meglátszik. Legyünk türelmesek. És kreatívak. 🙂

Tovább a blogra →

4. Egészségválasztó

Ha a Sportágválasztó Magazin oldalán jársz, az már fél egészség. De van, amit nem lehet elégszer elmondani az egészségtudatossággal, egészséges életmóddal kapcsolatban. Tudnivalók, alapismeretek, egyszerűen, lényegretörően. Hasznos.

Tovább a blogra →

5. Ételválasztó

Az egészséges táplálkozás nagyon, de nagyon fontos téma. Tippek, receptek, ötletek, fortélyok, trükkök… és pontos adatok az éppen ajánlott étel egy adagjának tápértékeiről (energia, fehérje, szénhidrát, zsír). Biztos, hogy kedvet kapsz az elkészítéséhez!

Tovább a blogra →

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!