A Nagy Életmódválasztó programunk résztvevője, Gombás Gabi fantasztikus átalakuláson ment át, amióta velünk dolgozik. Büszkék vagyunk rá, beszámolójában arról a hosszú útról és lelki átalakulásról beszél, amely az életmódváltását kísérte.

„Lassan egy éve életmódot váltottam (nem az első eset, bevallom), de most érzem, hogy ez az út nem zsákutca. Előre visz. Nem csak a testem alakul át, hanem a gondolkodásom is. Nem tudom leírni, hogy mennyire hálás vagyok a coachunknak, Zsolt Eszternek, hogy felnyitotta a szemem, hogy elgondolkodtató házi feladatokat adott, hogy megtanított nemet mondani, hogy hullámvölgyeken átsegített, hogy megtanított, hogy ne étellel jutalmazzam magam.

Az egy év alatt megváltoztam. Más lett a prioritás, más lett a belső köröm.

Nincs mese, a változásért kőkeményen meg kell dolgoznom minden áldott nap. Tervezés, tudatosság, hit, önbecsülés, akarat, elszántság, motiváció, cél.

Sport nélkül már nem tudnék élni. Olyan jó, hogy a Nagy Sportágválasztónak köszönhetően annyi, de annyi mozgásformát kipróbálhattam (erősítő edzések, úszás, aquafitness, spinning, konditermi, funkcionális edzések, túrázás) és már nagyon várom a közös sárkányhajózást is, amellyel tovább gyűjthetem az ötpróba pontjaimat: https://otprobaparizsba.hu/

Már nem félek az ételektől, már a barátaim. Fél másodperc alatt kiválasztom egy wellness szállodában, hogy mit ehetek meg és mit kell az asztalon hagynom. Amikor beülünk valahova, abszolút nem vonz a sütemény és a habos-babos kávé, jó nekem az ásványvíz citrommal. A társaság a lényeg.

Megtanultam, hogy nő vagyok és nem csak ember. Nehéz folyamat volt, sok buktatóval – így visszaemlékezve. Elmentem egy stílustanácsadásra és most annak megfelelően próbálom kialakítani az új ruhatáramat is. Egy éve még hatvanas ruhákat hordtam, most már a negyvenkettesnél tartok. Színeket csempésztem be a ruhatáramba, lett sminkkészletem.

Megtanultam, hogy az énidőt hasznosan töltsem el. Nincs tévé előfizetésem, helyette olvasok vagy elmegyek színházba, vagy egy workshopra, tanfolyamra vagy kirándulni. Vannak filmek, amiket időnként megnézek és mindig mást üzennek. Ilyen például A békés harcos útja.

Ebből egy részlet: ’Leélheted az egész életed úgy, hogy felébrednél.’

Úgy érzem, én most felébredtem.”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!