Gulyás Michelle ezüstérmes

Egész napi fantasztikus teljesítményét megkoronázva, ezüstérmet szerzett Gulyás Michelle a budapesti Peridot fedett pályás öttusa verseny női döntőjében. Kovács Sarolta végül nem indult a fináléban, így félő volt, hogy érem nélkül maradunk, de a fiatal Gulyás Michelle nagy meglepetést okozott.

Az úszást 2:06.85-ös időeredménnyel megnyerte (297 pont), vívásban negyedik lett (24/11, 244 pont) és bár lovaglásban „csak” 26. (272 pont), végül a hatodik helyről vághatott neki a lövészettel kombinált futásnak. Fiatal kora ellenére nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott, magabiztosan és taktikusan versenyzett a záró tusában is, és végül másodikként ért célba.

„Nagyon örülök annak, hogy Gulyás Michelle ilyen jól szerepelt. Mivel ő még nagyon fiatal, így abban bízom, hogy óriási lökést ad ez számára az idei korosztályos versenyekre. Nagy dolog, hogy a felnőttek között ilyen jól szerepelt és megmutatta, hogy mire képes, hogy lehet rá számítani. Kiválóan úszott és vívott. A lovaspályán még hiányzott a rutin, de ha sok ilyen versenyen szerepel majd, akkor ezzel sem lesznek gondjai. Az pedig rendkívül örvendetes, hogy a fejben elbírta az elvárás okozta terhet a lövészettel kombinált futásban, amit kiválóan épített fel. Gratulálok neki. A többiek számára is nagyon hasznos volt ez az év eleji verseny. Mindenki éles körülmények között tesztelhette, hogy hol tart, ami a fiataloknak nagyon fontos.” (Kállai Ákos, a női válogatott szövetségi kapitánya)

A budapesti Peridot fedett pályás öttusa versenyen tizenhat ország 140 versenyzője vesz részt. Az úszást a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok uszodájában, a vívást és a kombinált számot a BOK Sportcsarnokban rendezi a Magyar Öttusa Szövetség, míg a lovaglás a felújított Nemzeti Lovardában zajlik.

Forrás: Magyar Öttusa Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.