Harsányi: A fiatal magyar generáció is megmutathatta magát

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombaton 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az első középdöntős mérkőzésén a világbajnokságon, így már biztosan nem juthat elődöntőbe. A magyarok a meccsen egyszer sem vezettek, legeredményesebb játékosuk pedig Szita Zoltán volt, aki hét lövésből öt gólt dobott.

Harsányi Gergely, a Sportágválasztó Magazin vb-szakértője így értékelte a találkozót:

„A dánok ellen már a fiatal magyar generáció is megmutathatta magát és meg is mutatta, hogy lehet rájuk a jövőben építeni. Szita Bence Máthé Dominikhez hasonlóan szintén bátran és gólerősen debütált első világversenyén. Juhász Ádám többször találta meg a rést a dán védelmen és igyekezett gyorsabb ritmust vinni a támadásainkba, érződött a frissessége és hogy végre a posztján játszhat. Sajnos ezúttal is Green kapus volt a dánok legjobbja, védési hatékonyságával megakadályozta, hogy szorosabb legyen a meccs, vagy akár egy pontot is szerezzünk. A kulcsembereink most pihenhettek a vasárnapi létfontosságú mérkőzésre, s ha már vereséget szenvedtünk, legalább kevés góllal, ami még fontos lehet végelszámolásnál.”

Fotók: MTI

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.