Harsányi: Balogh, Mikler és Bánhidi teljesítménye létfontosságú volt…

A magyar férfi kézilabda-válogatott meglepetésre 25-25-ös döntetlent játszott Argentínával a német-dán közös rendezésű világbajnokság csoportkörének első fordulójában, Koppenhágában. A két együttes negyedik alkalommal találkozott egymással, három magyar siker után ez volt az első döntetlen.

Eredmény, csoportkör, 1. forduló, D csoport:

Magyarország-Argentína 25-25 (13-10)

Harsányi Gergely, a Sportágválasztó Magazin vb-szakértője így értékelte a magyar válogatott első csoportmeccsét:

„Mikler Roli védései és Balogh Zsolti gólerős játéka nagyon kellett, hogy 3 gólos fórral tudjunk félidőben fordulni Argentína ellen, az ellenfélnél Simonet tarthatatlannak bizonyult. Cadenas edző igazolta hírnevét, és nagyon taktikusan, több hatékony varrációt alkalmazott ellenünk mind védekezésben, mind támadásban. A 7-6 elleni játékukat türelmesen helyzetig játszották, védekezésben pedig a mélységi fellépéseikkel sokszor “megbénították” a támadójátékunkat. A továbbiakban fontos lesz a szélsőinket is jobban bevonni a játékba, mert csak úgy lehet esélyünk a céljainkat megvalósítani. Balogh Zsolti, Mikler Roli és Bánhidi Bence jó teljesítménye a második félidőben is létfontosságú volt, hogy legalább egy pontot szerezzünk az első csoportmeccsen.”

fotó: mti

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.


New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.