Harsányi: Ez igazi csapatmunka volt

A magyar férfi kézilabda-válogatott 32-26-ra legyőzte Katar csapatát a német-dán közös rendezésű világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, hétfőn Koppenhágában. A két együttes harmadik egymás elleni meccsén a harmadik magyar siker született.

Férfi kézilabda-vb, csoportkör, 3. forduló, D csoport:

Magyarország-Katar 32-26 (16-11)

Harsányi Gergely, a Sportágválasztó Magazin vb-szakértője így látta a Magyarország-Katar összecsapást:

„Nagyon szépen és hatékonyan játszott a magyar csapat a meccs nagy részében. Elől is és hátul igazi csapatként működtek együtt. A belső védőknek hatalmas munkát kellett végezniük a jól cselező, atletikus Katari támadók ellen, kiemelendő volt Ilyés Feci, aki jól szervezte meg és irányította a mélységében sokat fellépő védelmünket. Támadásban a taktikai dolgokat remekül megvalósította a magyar csapat és eredményesen fejeztük be a támadásainkat minden pozícióban, és indulásból is tudtunk könnyű gólokat szerezni. Mindenki hozzátett a mai győzelemhez, sok jó teljesítmény volt, gratuláció a fiúknak!”

A magyar válogatott szerdán Egyiptommal, csütörtökön pedig az Európa-bajnoki ezüstérmes Svédországgal találkozik. A hatosból az első három jut a középdöntőbe.

Fotó: MTI

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!