Harsányi: Kellő koncentráció után győzelem a vb-n

A magyar férfi kézilabda-válogatott 34-24-re legyőzte Angola csapatát a német-dán közös rendezésű világbajnokság csoportkörének második fordulójában, vasárnap Koppenhágában. A két együttes második egymás elleni meccsén a 2. magyar siker született.

 

Férfi kézilabda-vb, csoportkör, 2. forduló, D csoport:

Magyarország-Angola 34-24 (18-8)

Harsányi Gergely, a Sportágválasztó Magazin vb-szakértője így látta a Magyarország-Angola összecsapást:

„Az előzmények ismeretében – miszerint az angolai játékosok nagyon atletikusak, a csapat zöme egy csapatból jön, így egész évben együtt készülhetnek, ráadásul megverték a nyitómeccsükön Katart – a fiúk kellő koncentrációval álltak a mérkőzéshez, és hozták magabiztosan ezt a kötelező győzelmet. Fontos volt, hogy megszereztük a két pontot és a pályán is felvette mindenki a vb ritmusát és hangulatát. Szurkolunk tovább a fiúknak, hétfőtől nehezedik a feladat…”

A magyar válogatott hétfőn Katar ellen lép pályára a világbajnokságon.

Fotó: MTI

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.