Élharcos a Nagy Életmódválasztó programunkban Pékó László. Az átalakulása nagyon látványos és a beszámolójából az is kiderül, hogy a belső fejlődés is igen jelentős. László megvalósítja azt, ami minden szakember álma: nem csak fogy, de valóban életmódot vált, tudatosan, türelmesen, okosan.

„Három hónap telt el az egyéves programból és már nagyon régen éreztem magamat olyan jól, ahogy most. Sasa edzéseit folyamatosan tolom, a Josh által megadott étrend irányelvei szerint kajálok, kapom a pszichés támogatást Esztitől, fogadom Barbara, Niki és Rita biztató leveleit, és igyekszem elkerülni, hogy Tina segítségét kelljen kérnem bárminemű gyógytorna képében.

Bár ezek csak adatok, de kb. 12 kilót fogytam, jó sok centiméter ment le a szükséges helyekről, a pulzusom lassan egy gepárdéra hasonlít, és elképesztő mértékű motivációt érzek a folytatáshoz.

A pihenőnapokon időnként futásra is adom a fejem, mindig erdei utakon, természetes környezetben teszem. Bár van, hogy csak késő este tudom megcsinálni az edzést, de napi program lett, nincs kihagyás, vagy ide-oda tologatás.

A kezdetekhez képest nagyon sokat erősödtem, sokkal vitálisabb, aktívabb vagyok. Többet is alszom, már nem kívánom az éjszakába nyúló sorozatnézést. Mindez a munkámra és a családi életemre is pozitív hatással van. Azt is észrevettem, hogy sokkal több sporttal kapcsolatos téma érdekel, kezdem követni az efféle eseményeket, híreket. Noch dazu a múlt hétvégén, 25 év után, ismét kimentem egy focimeccsre. Képzelhetitek, hogy néztek rám, mármint a túlsúlyos, sörivó, hűtőszekrényfosztogató, kialvatlan, lusta szurkolók…

Ebben a három hónapban egyébként rájöttem, hogy egy ilyen programban a mentális állapotunk is legalább olyan fontos tényező, mint a táplálkozás, az edzés, vagy a kellő mennyiségű alvás.

Ezért azt tervezem, hogy rövid videókban térek ki azokra a pszichés-lelki témákra, amik nagyban befolyásolják egy változást eredményező életmódváltás sikerességét.

Van már némi személyes tapasztalatom ebben, ezeket szeretném majd közérthetően, őszintén megosztani. Úgy tűnik, ennek technikai akadálya nincs, egy dologra kértek csak: próbáljam mellőzni a trágár szavakat…

A mindenségit! Hát miért pont ez ne menne?!

Hajrá kedves jelenlegi és leendő Életmódváltók!”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!