Hüttner Csaba szerint magyar szempontból sikeres volt a portugáliai Montemor-o-Velhóban megrendezett kajak-kenu világbajnokság. A magyar válogatott az élen végzett az összetett pontversenyben, az éremtáblázaton pedig a második helyen zárt Németország mögött hat arannyal, egy ezüsttel és két bronzzal. A szövetségi kapitány a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón a kajak-kenut kipróbáló fiataloknak is üzent…

Hüttner Csaba a világbajnokság után a Sportágválasztó Magazinnak elmondta: összességében sikeres vb-n vannak túl.

„Az összetett pontversenyt nyertük, az éremtáblázat második helyén végeztünk. Harmincnyolc olimpiai pontot szerzett a válogatott, a kenu szakágban ugyanakkor erősödnünk kell, de összességében jó szájízzel hagytuk el Portugáliát” – mondta Hüttner Csaba szövetségi kapitány, akit a szeptemberben megrendezendő XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztóval kapcsolatban is kérdeztünk.

A kajak-kenu rendszerint ott van a Sportágválasztón, és a gyerekek szeretik kipróbálni. A tapasztalat az, hogy ha valaki eljut valamelyik kajak-kenus bázisra, jó esély van arra, hogy ott is marad. Aki a kajak-kenut választja, olyan családba kerül, amely szereti a természetet, az egészséges életmódot, és bízik abban, hogy az elvégzett munkának meglesz az eredménye” – összegzett Hüttner.

A XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztót – ahol több mint 100 sportágat díjmentesen kipróbálhatnak a fiatalok – szeptember 14–15-én rendezik meg a Merkapt Sportközpontban.

(fotó: mti)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.