A sport mindenkié, hiszen bárki sportolhat kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül, csak meg kell találni az adottságainak legmegfelelőbb mozgásformát.

Ehhez nyújt segítséget a Nagy Sportágválasztó „Apa bemutatja” sorozata, melyben egy átlagos „apu testű” családapa elhatározta, hogy minden sportágat kipróbál, amit csak lehetséges. Ehhez pedig a sportágak hazai bajnokait kérte fel segítségül, hogy profi, de mégis kötetlen formában kedvet csináljon az adott sportághoz.

A sorozatot nem mással, mint a vízilabda sportág bemutatásával kezdte, melyben Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója – aki szintén apuka – segítette, hogy Apa kezdő, kicsit esetlen mozdulatai mellett helyesen is megtanulhassuk a sportág alapjait és trükkjeit.

A videóból elsajátíthatjuk a szabályos lövő mozdulatot, megtudhatjuk, hogy miért csak talppal szabad beugrani a vízbe, és azt is, mivel ugratják egymást a vízilabdások.

Ha kíváncsi vagy minderre, nézd meg a sorozat első sportágát:

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.