Vajon mennyire hatékony a sportágválasztó? Mennyire tudunk tényleg a gyerekek és a szülők segítségére lenni? Szerintünk nagyon, de most hallgassuk meg azt, aki tényleg a sportágválasztón döntött az asztalitenisz mellett és immár kilenc éve nem is tágít a pingpongasztal mellől.

„Nekem szerencsém volt, mert az osztályfőnököm vitt el a sportágválasztóra, de persze nem csak engem, hanem az egész osztályt. Volt akkoriban egy nagyon jó barátom, aki most is az, és eltökélt szándékunk volt, hogy olyan sportágat válasszunk, amelyik mindkettőnknek tetszik. Ezért fogtuk magunkat és az összes sportágat kipróbáltuk. Nem sajnáltuk az időt egyikre sem, hosszasan próbálgattunk, kérdezgettünk. Aztán az asztaliteniszre került a sor, ahol mindketten úgy éreztük, hogy igen, ez az, ezt kerestük.

Mivel Budaörsre jártunk suliba, egyértelmű volt, hogy a budaörsi klubhoz kerülünk. A barátom sajnos már abbahagyta, de én azóta is, immár kilenc éve, pingpongozom. Indulok egyéni versenyeken és bajnokságokon. Nagyon eltökélt vagyok, azóta is töretlenül szeretem csinálni. Még nem tudni, hogy mennyire leszek eredményes, ezért a tanulásra is figyelek. A családban sok az orvos, én is ezen a vonalon szeretnék továbbtanulni. De a pingpongot sem adtam még fel, tovább harcolok az álmaimért. Olyannyira megszerettem, hogy azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer majd edző leszek. De ez még odébb van, most az a feladatom, hogy a nyári edzőtáborban minél többet fejlődjek, ilyenkor kilenctől ötig vannak foglalkozások, illetve hogy majd a szezonban a napi két és fél-három órás edzéseken is helytálljak, hogy a versenyeken is minél többet tudjak nyújtani.”

 

Gyere el Te is a szeptember 10-11-ei Nagy Sportágválasztóra, próbálj ki minél több sportágat és válassz kedvedre!

REGISZTRÁLJ MOST: https://sportagvalaszto.hu/nagy-sportagvalaszto/

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.