Ismét lesz Játszi Foci

Második alkalommal rendezik a Kispesti Játszi Foci Kispályás Labdarúgó-tornát. Szeptember 29-én a Nagy Sándor, Jókai Mór és Zrínyi Miklós úti játszóterek pályáin pattog majd a labda.

Erőss János koordinátor a Sportágválasztó Magazinnak elmondta, a mozgalmat Zsíros László indította el. „A játszi foci lényege, hogy rendszeres sportolási lehetőséget adjon a játszóterek vonzáskörzetében, és szerte az országban bármilyen talajú pályán, grundon, a romatelepek mellett focizó gyerekeknek. Különösen fontos ez ott, ahol nincs, vagy megszűnt az egyesület, de sok gyerek van a településen.” – mondta Erőss János.

A koordinátor arról is beszámolt, hogy ezeken a kupák után a tehetségesebb srácoknak segítenek abban, hogy profi klubok utánpótláscsapataiba is bekerüljenek.

A II Kispesti Játszi Foci Kispályás Labdarúgó-torna szeptember 29-én a Nagy Sándor, Jókai Mór és Zrínyi Miklós úti játszóterek pályáin délelőtt 9 órakor kezdődik.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!