Ismét lesz Játszi Foci

Második alkalommal rendezik a Kispesti Játszi Foci Kispályás Labdarúgó-tornát. Szeptember 29-én a Nagy Sándor, Jókai Mór és Zrínyi Miklós úti játszóterek pályáin pattog majd a labda.

Erőss János koordinátor a Sportágválasztó Magazinnak elmondta, a mozgalmat Zsíros László indította el. „A játszi foci lényege, hogy rendszeres sportolási lehetőséget adjon a játszóterek vonzáskörzetében, és szerte az országban bármilyen talajú pályán, grundon, a romatelepek mellett focizó gyerekeknek. Különösen fontos ez ott, ahol nincs, vagy megszűnt az egyesület, de sok gyerek van a településen.” – mondta Erőss János.

A koordinátor arról is beszámolt, hogy ezeken a kupák után a tehetségesebb srácoknak segítenek abban, hogy profi klubok utánpótláscsapataiba is bekerüljenek.

A II Kispesti Játszi Foci Kispályás Labdarúgó-torna szeptember 29-én a Nagy Sándor, Jókai Mór és Zrínyi Miklós úti játszóterek pályáin délelőtt 9 órakor kezdődik.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.