Csííííz

Túl a XXV. Budapesti Nagy Sportágválasztó első napján. Több ezer gyerek vette birtokba a Merkapt Sportközpontot, ahol 109 sportágat és 20 hangszert próbálhatnak ki ingyenesen.

A Sportágválasztó második napja a családoké, így nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy a fiatalok és az idősebbek is kipróbáljanak különféle mozgásformákat, hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni.

Nemcsak a sportokban, de a zenében is elmerülhet minden látogató. Ennél jobb alkalmad mostanában nem lesz megtalálni a saját vagy a gyereked egyéniségéhez illő zenei kifejezésmódot!

Szeptember 14-én, szombaton 9 és 17 óra között is várjuk a résztvevőket a Merkapt Sportközpontban (Budapest, Maglódi út 12/a.)

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

A Jubileumi megnyitón 26 olimpiai aranyérem vonult fel a nagyszínpadon

(balról jobbra) Kökény Roland, Storcz Botond, Szabó Gabriella, Steinmetz Barnabás, Búr Zsolt, Roczanov Dezső, Baji Balázs, Rippel Ferenc, Kammerer Zoltán, Harsányi Gergely, Mocsai Tamás, Pusztai Liza, Radványi Gábor, Dunai Antal, Gergely István, Kovács Katalin, Wichmann Tamás, Imre Géza, Dr. Kiss Gergely, Szemán Róbert, Kozák Danuta, beszédet mond: Sárfalvi Péter

Nézd meg a mai eseményről készült kedvcsinálónkat!

AZ ESEMÉNY TÁMOGATÓI

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!