Kiss Balázs Minszkben tartja a világbajnokság főpróbáját. A BVSC világbajnok birkózója a válogatott többi tagjához hasonlóan minden idegszálával már a hazai rendezésű vb-re koncentrál.

„Jövő héten Minszkbe megyünk. Egy nagyon komoly edzőtáborunk lesz. Azt szoktam mondogatni magamnak, hogy Fehéroroszországban számomra a világbajnokság főpróbája lesz. A súlycsoportomban, a 97 kilósok között a legnagyobb riválisom az örmény Artur Alekszanjan. Többszörös világbajnok és olimpiát is nyert. Minden bizonnyal ő is ott lesz az edzőtáborban, ahol fel szeretnék belőle készülni” – mondta Kiss.

Az örmény klasszis a legutóbbi budapesti világbajnokságon legyőzte Kiss Balázst.

„2013-ban az elődöntőben kerültünk össze, akkor nem sikerült, de hát mindenki legyőzhető, ezért mindent meg is fogok tenni” – fogadkozott a 35 éves birkózó, aki hozzátette: a minszki edzőtábor után lesz egy rangos nemzetközi verseny is, és gyakorlatilag az lesz a vb előtti utolsó megmérettetés. A válogatott utána Tatára megy, és ott végzik el az utolsó simításokat.

 „A tatai edzőtábor is nagyon hasznos lesz. Legutóbb a Német Nagydíjon rengetegen jöttek oda hozzánk és időpontokat egyeztettek. Rangos nemzetközi mezőny verődik majd össze” – újságolta a kötöttfogású válogatott egyik erőssége, aki ha teheti mindig kilátogat a Nagy Sportágválasztóra. Legutóbbi sportágválasztós akciójáról a JochaPress-en olvashatsz.

A mindhárom szakág legjobbjait felvonultató birkózó-világbajnokságot október 20. és 28. között a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg. Bővebb infókat az idei birkózó-vb honlapján találsz.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.