Klubkereső indult a Nagy Sportágválasztó honlapján

2007 szeptembere óta 25 alkalommal került megrendezésre a Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat. Célunk, hogy a résztvevő gyerekek és felnőttek minél több sportágat ismerjenek meg és próbáljanak ki az eseményen résztvevő szakemberek segítségével.

Az elmúlt több mint 12 év alatt a kezdeti 20 sportághoz képest legutóbb, már 109 sportág képviseltette magát rendezvényünkön. Évről évre gyerekek, szülők ezrei látogatnak ki sporttelepünkre, hogy kipróbálják vagy akár kiválasszák melyik a számukra ideális és szimpatikus sportág.

Tapasztalatból tudjuk, hogy milyen könnyű beleszeretni egy-egy sportágba a Nagy Sportágválasztón. Azt viszont már kicsit keményebb dió eldönteni, hogy hova járj mozogni, hiszen mindig fontos szempont, hogy közel is legyen, de minőségiek is legyenek az edzések.

Egy ideje már megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy nem csak az évi 2 alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényünkkel szeretnénk Titeket, sportolni vágyó embereket segíteni a kedvenc sportágatok kiválasztásában.

Nevünkhöz híven szerettünk volna egy országos adatbázist létrehozni, melyben minden sportág, minden egyesülete megtalálható az ország bármely pontján, az év minden napján. Ezen ötleten felbuzdulva felvettük a kapcsolatot a sportágak országos szövetségeivel, hogy az általuk és az általunk rendelkezésre álló információk alapján megalkossuk,

az első magyarországi KLUBKERESŐ felületet.

Így jött létre honlapunkon a klubkereső aloldal, melyen belül megtalálhatóak az eddig feltöltött sportágak.

Jelenleg már 23 sportág szerepel adatbázisunkban, mely természetesen folyamatosan bővül és frissül az aktuális változásokat figyelembe véve.

Az adott sportág ikonjára kattintva megjelenik a sportág bemutatása, főbb eredményei magyar tekintetben, az országos szövetség elérhetőségei és természetesen a Magyarországon megtalálható egyesületek listája Budapest, Pest megye és vidék lebontásban. A kiválasztott klubnál megtalálható az irányítószám, település valamint a közvetlen elérhetőségi információk (weboldal, facebook) ezzel is segítve a könnyű tájékozódást és a kapcsolatfelvételt.

Most, hogy remélhetőleg sokan kedvet kaptok az újabbnál újabb sportok felfedezéséhez, reméljük, segítséget tudunk Nektek nyújtani. Már nem számít, hogy hol laksz, hiszen klubkeresőnkkel könnyen megtalálhatod a hozzád legközelebbi egyesületet, ahol kipróbálhatod az általad kedvelt sportágat!

Jó böngészést kívánunk!

A Nagy Sportágválasztó szervezői csapata

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!