Meggyőző volt a Viktor BLE a squash csb-n

A fallabdázók túl vannak az országos csapatbajnokság első fordulóján. Az első osztály együtteseit a budapesti City Squash Club látta vendégül. A mérkőzések során a Victor BLE szerepelt a legjobban, amely mindhárom összecsapását 4-0-ra nyerte.

A korábbi években több példa is akadt rá, hogy némely klub külföldi játékosokkal megerősítve lépett pályára a csapatbajnokságon. Mint arról a Sportágválasztó Magazin korábban beszámolt, a Colosseum, a tavalyi bajnok feloszlott, így idén biztos, hogy nem lesz címvédés.

 Az első forduló nagy meglepetéseket nem hozott, de némileg váratlan eredmény volt, hogy a Csé-Team 3-1-re győzött a tatabányai Squashberek ellen, utóbbi annak ellenére is esélyesebbnek számított, hogy nélkülözte legjobbját, a tavalyi Világjátékokat is megjárt Farkas Balázst. 

 A csapatbajnokság háromfordulós, a győztes indulhat jövőre a Bajnokok Ligájában. A csb  következő fordulóját január 26-án rendezik Szegeden.

Fallabda Országos Csapatbajnokság, 2018-19, I. osztály, eredmények

Victor BLE – Go Ahead I 4–0
Squashberek – Marostő I 4–0
Vidux-Tisza – CSC Junior 3–1
Etalon – Gekko I 2–2
Victor BLE – Etalon 4–0
Squashberek – CSC Junior 3–1
Vidux-Tisza – Go Ahead I 3–1
Sport Elit I – Csé-Team I 2–2
Vidux-Tisza I – Etalon 3–1
Sport Elit I – Gekko I 2–2
Csé-Team I – Marostő I 4–0
Marostő I – Go Ahead I 1–3
Victor BLE– Gekko I 4–0
Squashberek – Csé-Team I 1–3
Sport Elit I – CSC Junior 1–3

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!