Jelentkezz itt a szeptember 11-i ingyenes sportantropometriai mérésre!

A szeptemberi Budapesti Nagy Sportágválasztó szombati napján, azaz szeptember 11-én újra ingyenes sportantropometriai mérés lehetőségét kínálja a Nagy Sportágválasztó a látogatóknak.

A 7 éves kortól elvégezhető mérés meg tudja állapítani, hogy milyen sportágtípusok illenek leginkább a testfelépítéséhez, illetve, hogy milyen magas lesz a gyermek felnőtt korára.

FONTOS! A sportantropometriai vizsgálatra jelentkezni kell!

A szeptemberi Budapesti Nagy Sportágválasztóra történő regisztráció szükséges, de nem elégséges feltétel, a vizsgálatra IS regisztrálni kell!

A vizsgálat díjmentes. Fontos, hogy minden gyermek bejelentéséhez külön űrlapot kell kitölteni. Csak abban az esetben töltsd ki az űrlapot (ami a fenti gombra kattintva megjelenik), ha 2021. szeptember 11-én 9–17 óra között bármelyik időpont megfelel. Időpont módosítására a jelentkezők nagy száma miatt nincs lehetőség.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.