Csere Gáspár korunk egyik legismertebb magyar hosszútávfutója. A BEAC klasszisa legutóbb megnyerte a 33. SPAR Budapest Maratont. A Sportágválasztó Magazin videós csapata a bajnokot faggatta, elsősorban a futóversenyek hangulatáról.

Nemrég írtunk arról, hogy milyen motivációt és élményt, élményeket rejt egy futóversenyen való elindulás. Erről beszélt Csere Gáspár is, de szerinte a legfontosabb az egészség megőrzése, ezért minden futót óva int attól, hogy átessenek a ló másik oldalára.

Mert hát valljuk be: a közösségi média, a posztok, a futócimbik hatására sokan úgy gondolják, hogy akár hetente is lefuthatnak egy-egy félmaratont. A riói olimpikon erre is kitért, de ugyanakkor megjegyezte: a versenyhangulatot semmi sem helyettesíti.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy versenyen indulj, egy igazi extrém hangulatú és izgalmas rendezvényt ajánlunk neked. Ez a BBU Halloween Run.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.