Miért vidd el a gyerekedet úszni?

A válasz röviden és tömören így hangzik: mert a lehető legjobb döntést hozod meg azzal, ha minél hamarabb lesz vízbiztonsága. A Sportágválasztó Magazin szaktekintélyek véleményét kérte ki ebben a témában, most Czene Attila olimpiai bajnok úszónknak, és Zubor Attila, a Zubor Úszósuli vezetőjének egybehangzó véleményét olvashatod az úszásról.

1. A legfontosabb: az egészségmegőrzés/egészségmegtartás.

Elmondhatatlanul fontos, hogy a gyereknek minél hamarabb legyen egy ilyen eszköz a kezében, amellyel később sokat tehet az egészségéért.

2. Ízületi, keringési, légzőszervi problémákra a legjobb mozgásforma az úszás.

Nem véletlen, hogy bármelyik mozgásszervi kezelés általában egy ártatlan, de fontos kérdéssel kezdődik, azaz, amikor az orvos megkérdezi a pácienstől: tud-e úszni?

3. Ha a gyereknek van tehetsége, és kitartása, akár élsportoló is lehet belőle.

Lehet, hogy nem pont úszó, de rengeteg olyan sportág van, amelynek az úszás az alapja (pl. vízilabda, szinkronúszás, triatlon…stb)

4. Az úszás életmentő tudást jelent.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.