MoKi, azaz MobileKidsnéven tart közlekedésbiztonsági felkészítést a Mercedes-Benz a Nagy Sportválasztón. A program a KRESZ alapjait és a közlekedés fogalmait mutatja be a gyerekeknek játékos szituációkon és interaktív foglalkozásokon keresztül.Emellett bemutatkozik a márka új, nagycsaládosoknak szóló kedvezménye is: a látogatók megismerhetik az új V-osztályt és a VitoTourert.

V-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 7,2-8,5 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 189-223 g/km (mért WLTP értékek).

A kép csak illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk.

AZ ESEMÉNY TÁMOGATÓI

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.