Mozgás Éjszakája – a városból jelentkezünk

Több ezren döntöttek úgy, hogy mozgással töltik az estét és az éjszakát. A rendezvényen összesen 17 sportágat lehetett kipróbálni. A Sportágválasztó Magazin online tudósított a Mozgás Éjszakájáról.

03:17

Éjszakai jóga.

03:12

Így tollasoztak éjszaka Budapesten.

02:12

Lüktet a spining…

02:10

Plank-verseny is volt…

01:52

Örömforrás

01:39

Dombi Rudolf is kilátogatott a Mozgás Éjszakájára. Az olimpiai aranyérmes kajakos szerint sokan ma megtették az első lépést a rendszeres sporttal, egészséges táplálkozással együtt járó boldogabb élet felé.

„Ha valaki ilyen társaságban talál barátokra, annak jó esélye van arra, hogy szeretni fogja a mozgást. Persze nagyon sok ’visszatérő’ is van a Mozgás Éjszakáján, de onnantól hogy a világ egyik legszebb városának utcáin zajlik ez az esemény, bárki beállhatott zumbázni, tollasozni, de még ott van a további 15 sportág…” 

Dombi Rudolf

01:31

Sárfalvi Péter, Emberi Erőforrások Minisztériumának sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkára elmondta, a Mozgás Éjszakájához hasonló rendezvényeknek köszönhetően egyre többen sportolnak Magyarországon.

„Fontos, hogy olyan embereket is megszólítsunk, akik nem sportolnak rendszeresen, de legalább ilyen fontos az is, hogy az újrakezdők kedvet kapjanak egy egészségesebb élethez” – mondta Sárfalvi Péter.

Sárfalvi Péter

 

23:30

Dinamika

23:20

Futók

23:00

Megérkeztek Irmai Zsófia első fotói.

Megnyitó

22:09

Fodor Rajmund nyilatkozott honlapunknak. A kétszeres olimpiai-, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok vízilabdázó szerint fantasztikus hangulatban sportol itt mindenki. 

„A lényeg, hogy minél több ember közelebb kerüljön a sporthoz, a rendszeres mozgáshoz. Jó ezt látni, hogy ma este is ilyen sokan érdeklődnek az egyes sportágak iránt”

22:02

Tombol a zumba a színpadon. Angyal András csapatával pörgeti a közönséget. A zumbának mindig nagy közönsége van.  

21:47

Túl vagyunk a hivatalos megnyitón, amely rövid és frappáns volt. 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.