Öttusa – Két női döntős

Réti Kamillán kívül Alekszejev Tamara lesz ott a női döntőben a székesfehérvári vk-n!

Két magyar jutott döntőbe a nőknél a székesfehérvári öttusa világkupán. A Magyar Öttusa Szövetség információi szerint Alekszejev Tamara és Réti Kamilla lesz tagja a 36-os döntőnek.

Kállai Ákos szerint színvonalas mezőny indult Székesfehérváron. „Kis túlzással csaknem világbajnoki mezőny indult Székesfehérváron. Ennek fényében elégedett vagyok Réti Kamilla és Alekszejev Tamara teljesítményével.” – összegzett a Sportágválasztó Magazinnak a nők szövetségi kapitánya.

A magyarországi vk gyakorlatilag a budapesti öttusa világbajnokság tesztversenye. A vb-nek a Kincsem Park ad otthont, szeptember 2. és 8. között.

Az öttusa-világbajnokság lesz a négy nagy 2019-es vb-k egyike. Magyarország előbb az asztalitenisz-világbajnokságot rendezte meg, de az öttusázókon kívül a vívóknak és a kajak-kenusoknak is lesz itthon vb-je idén.

Az öttusával is találkozhatsz május 24-én és 25-én a Budapesti Nagy Sportágválasztón! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt tudsz regisztrálni!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!