Rangadóra várva: az FTC és a Honvéd labdarúgói a Sportágválasztón

Szeptember 15-e minden focirajongó nagy napja, hiszen aznap 19:30-kor kerül sor a legrangosabb NBI-es mérkőzésre, az FTC és a Honvéd összecsapására. A meccs délelőttjén a két csapat focistáit egy kis barátságos „kakaskodásra” várjuk a Sportágválasztó színpadára.

Szombaton 10 órakor a Sportágválasztó színpadán izgalmas szócsatát vív Botka Endre, az FTC labdarúgója és Gróf Dávid a Budapesti Honvédból. A találkozást az teszi különösen érdekessé, hogy aznap este sorsdöntő bajnoki mérkőzést játszik a két csapat. A tét óriási: a Fradi jelenleg az első, a Honvéd pedig a második helyen áll.

A beszélgetés után Gróffal személyesen is találkozhatnak a focirajongók: a rendezvény helyszínén, a Grosics Gyula Kapusiskolában, ahol mindenki kipróbálhatja, milyen bravúrosan tud kapura rúgni, ha egy profi kapussal hozza össze az élet.

A Sportágválasztón a foci mellett további 103 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők, a futballsztárok mellett pedig számos olimpiai, világ- és Európa-bajnokkal is találkozhatnak.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.