A Kőbányai Pincerendszer ismét futóbarlanggá alakult!  Megrendezték ugyanis a BBU Halloween Run-t az egykori kőbányából kialakított földalatti tároló és járatrendszerben.

A verseny helyszíne az ősi kelta ünnephez híven extra élményekkel, fény-és hangjátékkal, effektekkel és meglepetésekkel várta a futni és túrázni vágyókat.

A futóverseny minden korosztály számára nyitott volt. A kisebbek és a családok az ovis, sulis és családi futamon, a hosszabb távot kedvelő futók 4, 7 és 21 km-en állhattak rajthoz. Utóbbi távokért Ötpróba-pontok is jártak, melyeket értékes ajándékokra lehet majd beváltani az Ötpróba programsorozat teljes időtartamában.

Egy menyasszony is futott a mezőnyben

A pincerendszert nem csak futva, hanem túrázva is meg lehetett tekinteni. A 2-3 km-es távon több csoportban túravezető segítségével ismerhették meg a földalatti járat történetét, melyen a halloween-i élmény szintén nem maradhatott el.

Az egyes távon rajthoz állóknak Kiss Orsi, azaz Kisó (felső képünkön) tartotta a bemelegítést. 

Fotókkal, eredményekkel és videóval hamarosan jelentkezünk.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!