Rendőrnőkkel futott Makai Viki

Sikeres volt a Fuss Bátran akció! A figyelemfelhívó futáson több mint kétszázan, köztük pécsi rendőrnők is részt vettek – írja a police.hu. Az eseményen ott volt Makai Viktória is.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Makai Viktória elleni támadás kapcsán figyelemfelhívó futást szervezett a pécsi FutaPécs Sportegyesület. Az akcióba több szervezetet is bevontak, köztük a Pécsi Rendőrkapitányságot, amelynek megelőzési alegysége négy éve folytatja a „Női NEM – Válasz az erőszakra” elnevezésű áldozatvédelmi programját. A program célja a nők elleni erőszak megelőzése, a figyelemfelhívás, valamint az áldozatok segítése. A pécsi esemény elsősorban futókat mozgatott meg, ahol részt vett Makai Viktória és férje is, valamint tizenöt pécsi rendőrnő, akik gyakorló öltözetben teljesítették a távot.  A futást teljesítők emléklapot és hasznos információkat kaphattak a pécsi Kezedben a biztonságod mobilalkalmazásról, valamint a női önvédelmi képzésen való részvétel lehetőségéről.

(police.hu)

Run Away! Fuss el!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!