RunAway – Mikulásfutásra készülnek a váciak

A váci Mikulásfutás csatlakozott a RunAway kampányhoz. Az eseményt a Fut a Vác – Vác Future szervezi, a futáson pedig több százan vesznek részt a december 9-én.

„Már több, mint 600 előnevezés érkezett hozzánk! A háttérben folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden kész legyen, és a lehető legjobb színvonalú versenyt tudjuk megrendezni számotokra! Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül az elmúlt időszakban történt esemény mellett, hiszen mi is, ahogy Ti is érintettek vagyunk a futásban! Makai Viki ultrafutóval történt eset mélységesen megdöbbentett mindannyiunkat, ezért úgy döntöttünk, hogy szeretnénk csatlakozni a RUNAWAY kampányhoz! Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet a nőket érő bántalmazásra, erőszakra! Az idei Mikulásfutáson való részvétellel te is kifejezheted véleményed!” – olvasható a Fut a Vác – Vác Future közösségi oldalán.

Korábban írtuk a témában: Rendőrnőkkel futott Makai Viki

A RunAway kampányról itt olvashatsz bővebben!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.