Sebők Benedek és Chukwu Hannah győzött Budapesten

A kontinensbajnokságot megelőző utolsó előtti hazai versenyen léptek pályára a magyar fallabdázók. A budapesti viadal összevont verseny volt, így több osztályban rendeztek meccseket a City Squash Clubban.

A férfi A-osztályban Sebők Benedek nyert, miután a döntőben 3-2-re győzött Boros Dávid ellen. Mindketten tagjai a birminghami Európa-bajnokságra utazó magyar válogatottnak.

A nőknél Chukwu Hannah folytatta jó sorozatát. A fináléban Kiss-Máté Csenge ellen nyert 3-0-ra. Chukwu a B-osztályban is pályára lépett, ott bronzérmes lett a férfiak között.

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség információi szerint a B-osztályban Simon Dániel, a C-osztályban Tremmel Gábor, míg a D-ben Lóczy Attila lett első.

Az Eb-t május 1. és 5. között rendezik meg Birminghamban. Ez a divízió I-es fallabda csapat Európa-bajnokság lesz, ahol a magyarok először szerepelhetnek.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.