Sebők Vilmos: Motiváltabb volt a magyar csapat!

A magyar labdarúgó-válogatott az utóbbi két év legjobb játékát nyújtva hátrányból fordított és nyert 2-1-re vasárnap a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat ellen a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. A magyarok második diadalukat aratták a horvátok felett hat döntetlen és három vereség mellett.

Sebők Vilmos, a Sportágválasztó Magazin szakértője így látta a találkozót:

„Egyszerűen motiváltabb volt a magyar válogatott. Ebben tekintetben a horvátok meglehetősen alulmaradtak. Volt még egy kulcsfontosságú dolog: Rossi mester váltott a védekezésben a szlovákok elleni találkozóhoz képest. Átálltunk a négyvédős rendszerre, és ez sokkal jobban működött. Masszív és fegyelmezett védekezéssel, kifejezetten jó játékkal sikerült megszerezni a három pontot. A szlovákok elleni meccs után azt mondtam, hogy a támadó harmadban voltak komolyabb problémáink, ez most sokat javult.”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!