Sebők Vilmos: Nem játszott rosszul a csapat!

A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra kikapott Szlovákia vendégeként a Nagyszombatban rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

A hazaiak mind a két félidőben a hajrában találtak be: a 42. percben Ondrej Duda révén szereztek vezetést, a végeredményt pedig Albert Rusnák állította be a 85. percben. A magyarok, akik Szoboszlai Dominik személyében újoncot is avattak, ötödször találkoztak a szlovákokkal, két döntetlen mellett harmadszor maradtak alul. A selejtezősorozat folytatásában Marco Rossi szövetségi kapitány csapata vasárnap 18 órától a világbajnoki ezüstérmes horvátokat fogadja a Groupama Arénában.

Sebők Vilmos, a Sportágválasztó Magazin szakértője így látta a találkozót:

„Az egyik szemem sír, a másik meg nevet. Attól eltekintve, hogy 2-0-ra kikapott a magyar csapat, a játék összképét nézve, azt kell mondjam, hogy jól játszottunk. Masszív védekezésre épülő játék volt, de sajnos a támadások befejezésekor mindig jött egy hiba, ezért nem sikerült gólt szerezni. Meggyőződésem, hogy az eredmény nem tükrözi meccset, hiszen több mutatót tekintve is jobbak voltunk Szlovákiánál. Sokkal több kell a horvátok ellen, főleg a pontrúgásokat kellene jobban kihasználni”.

(fotó: mti)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!