Semmi sem lehetetlen életmódváltóink számára, avagy Inez meghódította a hegyeket

Iveszics Inez, a Nagy Életmódválasztó program résztvevője épp jókor, a téli olimpia idején írt beszámolót saját síélményeiről. Az idei túra a szokásosnál is jobban sikerült, mert immár sokkal jobb állapotban vágott neki a hegyeknek, mint a korábbi években.

„24 éve síelek. 6 évesen vittek el először a szüleim Ausztriába, azóta is a hegyek szerelmese vagyok.

Síeltem már eszméletlenül jó, és borzasztóan rossz fizikai állapotban is – pont 2 éve, bőven 100 kiló fölött. Mivel az egyik térdem többször műtve volt, így fémmerevítős rögzítőben merek csak sípályára lépni több mint 10 éve.

Ez egy olyan sport, ahol nem kell azon aggódnom, hogy kifordul a bokám, a térdemet pedig fogja a rögzítő, így merek ezerrel száguldozni.

Idén volt olyan nap, hogy közel 40 km-t mentünk, közel 3600 kalóriát égetve csak ezen az egy napon (láthatóan azért egy részét pótoltuk is hamar egy kis Heisse Hexe – alias Forró Boszorkány – nevű forralt meggylikőr segítségével)

És hogy mennyit segít az elmúlt fél év alatt leadott húsz kiló?

Rengeteget.

Nem akartam meghalni egy egyenes szakaszon sem, az izmaim nem savasodtak be egy húzós nap után se, szuperül bírták az ízületeim a sok guggolást és kanyart is! Ennyit számít!

Hogy a szenvedélyemet igazán meg tudtam élni, és élvezni tudtam.

Köszi Sasafitness, hogy segítettél megteremteni az állóképességemet hozzá!

Emellett millió puszi és hála Varró Tinának, hogy biztonságosan tudtam készülni erre a hétre, megfelelően mobilizálva a lábaimat. A gyakorlataid és az általad ajánlott (a Nagy Sportágválasztó által biztosított) ízületvédő kapszula pedig a legjobb formára hozott a hegyi sportoláshoz.”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.