Sportágválasztó napközis és focitábor idén is!

Ugye, te sem szeretnéd, ha a gyereked egész nyáron a tévé vagy a számítógép előtt gubbasztana? Inkább írasd be a Merkapt Sportközpont napközis és focitáborába!

A Merkapt Sportközpontban napközis és focitábor várja a gyerekeket, ahol minden nap több sportág közül választhatnak: sok más mellett foci, teke, csocsó, kosárlabda és pingpong már biztosan lesz. Emellett kézműves foglalkozások és kirándulások várnak a gyerekekre, 6–16 éves korig.

HELYSZÍN: MERKAPT SPORTKÖZPONT, BUDAPEST, X. KERÜLET, MAGLÓDI ÚT 12/A.

Turnusok: 

  1. hét: június 22-26., 7:30-17:00
  2. hét: június 29-július 3., 7:30-17:00
  3. hét: július 6-10., 7:30-17:00
  4. hét: július 13-17., 7:30-17:00
  5. hét: július 20-24., 7:30-17:00

Részvételi díj: 33 000 Ft/hét/gyermek, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést és programlehetőségeket. (testvérkedvezmény igényelhető)

Kattints ide a regisztrációért!

Jelentkezz, mielőtt lestoppolják az összes helyet!

GYERE EL! PRÓBÁLJ KI MINDEN NAP MÁS SPORTÁGAKAT!

További információ: info@merkaptse.hu, 06-1-260-0107

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.