Szenzációs a négyzeten

Az ifikhez hasonlóan a leány serdülő kézilabdaválogatott is veretlenül nyerte a Négy Nemzet Tornát. A különbség csak annyi volt, hogy ők más országok válogatottjait – Ausztriát, Franciaországot és Romániát – múlták felül. További hasonlóság pedig a meccsenkénti több mint tízpontos különbség.

Míg az ifik Dabason, a leány serdülő válogatott Balatonbogláron vett részt Négy Nemzet Tornán. A riválisok itt is komoly játékerőt képviseltek, hiszen sorrendben az osztrák, a román és a francia serdülő válogatottal kerültek szembe a lányok.

Az, hogy veretlenül nyerték a tornát, mindenképpen biztató a jövőre nézve. Az, hogy minden meccset tíznél nagyobb gólkülönbséggel hoztak, még inkább az. Az Ausztriának, illetve Romániának dobott több mint 40 gól különösen magáért beszél.

Leány Serdülő Négy Nemzet Torna

Balatonboglár, 2018. március 23–25.

EREDMÉNYEK

Március 23

  • Magyarország-Ausztria 43-28
  • Románia-Franciaország 38-30

Március 24

  • Magyarország-Románia 44-33
  • Ausztria-Franciaország 24-23

Március 25

  • Magyarország-Franciaország 31-17
  • Románia-Ausztria 35-29

Leány Serdülő Négy Nemzet Torna

  1. Magyarország 6
  2. Románia 4
  3. Ausztria 2
  4. Franciaország 0

Forrás: Magyar Kézilabda SzövetségNemzeti Kézilabda Akadémia

Fotó: Tompos Gábor

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.