Korábbi sérülése miatt nem a legjobban sikerült Tóth Ivett számára a moszkvai Európa-bajnokság, de végül bemutathatta a kűrt, így a Szövetség úgy döntött, hogy ő vehet részt a phjongcshangi téli olimpián (a kvótát is ő szerezte egyébként).

A 19 éves Tóth Ivett élete első olimpiáján vesz részt. Korábban sérülés is hátráltatta, így az is felmerült, hogy az általa Magyarországnak szerzett kvótával másik versenyző megy ki helyette Phjongcshangba. Végül a moszkvai Eb-n – bár a korábbi sérülés miatt még mindig nem volt csúcsformában – eldőlt, hogy ő képviseli a magyar színeket műkorcsolyában.

Ahogy azt Moszkvában is láthattuk tőle, egy AC/DC-egyvelegre összerakott rövidprogrammal, illetve egy újszerű felfogásban előadott Carmen-kűrrel készül.

„Mindkettőt szeretem, mindkettőt másért. Az AC/DC zenéjére stílusából adódóan könnyebb ellazulni, a Carmenben viszont egy komolyabb karakter bőrébe kell bújnom, egy olyan nőt kell előadnom, aki nem adja könnyen, inkább kelletti magát. Meg kell hozzá tanulnom csajosabbnak lenni, ez is fontos része a nagy egésznek”

Szurkolunk. 🙂 

Forrás: Magyar Korcsolyázó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!