A VIII. Kecskeméti Nagy Sportágválasztót 2018. június 8-án (pénteken) rendezik, a kecskeméti Arany János Általános Iskolában. Tavaly 35 egyesület várta a 10 iskolából érkező közel 3000 gyereket, és persze a családokat. Idén még több sportágat szeretnének bemutatni az érdeklődőknek.

Az iskolák sok diákkal vesznek részt a rendezvényen, de fontos, hogy egyre több család is kilátogasson, hiszen a gyerek sportolása nagyban függ a szülő hozzáállásától. Ha már az első lépés megtörtént, azaz a gyerek megérkezett a Kecskeméti Nagy Sportágválasztóra, ott már biztos, hogy szívesen kipróbál néhány sportot, mert magával ragadja a rendezvény hangulata, és mert a gyerekek eleve nyitottak minden újdonságra. Ha pedig egy vagy több sportág megtetszett, akkor ott helyben akár edzésre is jelentkezhet, hiszen a Nagy Sportágválasztóknak éppen ez a lényege, hogy nem csak a kipróbálás, a választás lehetőségét nyújtja, hanem a – megjelenő egyesületeken, klubokon keresztül – segít a következő lépés megtételében is.

VIII. Kecskeméti Nagy Sportágválasztó

  • Helyszín: Kecskemét, Arany János Általános Iskola (6000 Kecskemét, Lunkányi János utca 10.)
  • Időpont: 2018. június 8. (péntek) 9.00–15.00 

Várunk szeretettel a VIII. Kecskeméti Nagy Sportágválasztón! Gyere el! Próbáld ki! Válassz!

Rendező: a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége, együttműködve a Kecskeméti Város Közgyűlése Sport munkacsoportjával.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!